Decembrie – NOI in secolul XXI-2

Se spune ca in viata, fiecare om ar trebui sa faca un copil, sa
sadeasca un pom si sa scrie o carte.
Am contribuit la venirea in aceasta lume a unui om, pom inca n-am sadit, dar iata ca gandurile mele ocupa o jumatate de carte. Si pentru asta ma bucur si sunt recunoscatoare!
Sper sa bucure si sa fie de folos!

Worlds of Words

Sensul acestei colecţii este evident din însuşi titlul său. Pluralul NOI reflectă adunarea a cel puţin doi autori între copertele unei cărţi, autori care să vorbească despre noi, oamenii acestui prezent al secolului XXI. Fie că folosesc cuvântul sau imaginea, fie că folosesc forme diferite de expresie a gândurilor lor, autorii îşi adună sufletul şi mintea la un loc dăruindu-le lui NOI.

Acest concept s-a născut firesc din nevoia conştientizării limitelor care ne separă pe noi, oameni ai aceleiaşi omeniri, din nevoia îndepărtării acestor graniţe nefireşti şi iluzorii ce stau între sufletele noastre.

Dacă iniţial am pornit la drum cu ideea de a oferi acest forum celor mai proaspeţi observatori ai lumii, foarte curând am înţeles că mă contraziceam singură. Nicio limită de vârstă, nicio limită de stil nu puteau exista. De exprimare, da, bineînţeles, căci nu aş avea cum tipări un film. Poate doar scenariul lui.

Primul volum a…

Vezi articolul original 965 de cuvinte mai mult

Lasă un comentariu